Інгредієнти взяті для каструлі середніх розмірів. Для великої можна всього по додати по одній (яйце, огірок, пів цибулини).
Покроковий рецепт
Збираємо всі інгредієнти: яйця, буряк, цибуля, огірки, зелень, сметана, сіль, цукор, лимонна кислота.
Беремо каструлю середніх розмірів і закидаємо туди буряк.
Потім нарізаємо два свіжих огірка. І також закидаємо в каструлю.
Слідом чистимо і нарізаємо цибулину. І закидаємо в каструлю.
Потім додаємо зелень і три щіпки солі.
Варимо і нарізаємо два яйця. Потім додаємо їх в каструлю і все це заливаємо холодною водою.
Додаємо цукор. Потім за смаком лимонну кислоту і сіль. Наш холодний борщ готовий.
Приємного апетиту!