Класичний рецепт українського борщу, не складний у приготуванні. Смачне і ситне перша страва української кухні сподобається кожному з нас.
Інгредієнти
картопля – 4шт | |
капуста – 250 грам | |
морква – 1 шт | |
буряк – 1 шт | |
свинячі ребра – 600 грам | |
лавровий лист – 1шт | |
сіль – 30 грам | |
томат – 1 сталовая ложка |
Для нашого рецепту нам знадобиться одна невелика капуста, морква, буряк (буряк), картопля, дві маленькі цибулини,томат,лавровий лист і свинячі ребра.
1)Беремо наші овочі нарізаємо кубиками, капусту ріжемо соломкою. У каструлі тушкуємо і підсмажуємо свинячі ребра.
2)Коли ребра просмажаться додаємо вершкове масло і цибулю, дві хвилини тушкуємо на меленном вогні.
3)Тепер можна додати буряк і моркву, тушкуємо на великому вогні три хвилини.
4)Додаємо картоплю і помішуючи тушкуємо з закритою кришкою 10 хвилин
5)Коли всі потушилось, кладемо в каструлю капусту,лавровий лист і сіль і наливаємо стільки води, щоб накрило всю масу, варимо до готовності, приємного апетиту.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Беремо наші овочі нарізаємо кубиками, капусту ріжемо соломкою. У каструлі тушкуємо і підсмажуємо свинячі ребра.
Коли ребра просмажаться, додаємо вершкове масло і цибулю, дві хвилини тушкуємо на повільному вогні.
Тепер можна додати буряк (буряк) і моркву, тушкуємо на великому вогні три хвилини.
Додаємо картоплю і тушкуємо під закритою кришкою 10 хвилин. Іноді потрібно заглядати і помішувати.
Коли всі протушилось, кладемо в каструлю капусту, лавровий лист і сіль. Наливаємо стільки води, щоб покрило всю масу, варимо до готовності.
Подаємо смачний наваристий борщ зі свининою до столу. Приємного апетиту!