Рецепт борщу з додаванням томатної пасти, але без буряка

Інгредієнти
| яловичина – 400 грам | |
| томатна паста чи тушковані помідори – 300 грам | |
| морква – 1 шт (100 грам) | |
| цибуля ріпчаста – 1 штука ( 80 грам) | |
| капуста білокачанна – 300 грам | |
| картопля – 4 штуки ( 400 грам) | |
| зелень – невеликий пучок (30 – 50 грам) |
Борщ – одна з найпопулярніших супів. Готувати швидко, легко. Сьогодні рецепт борщу буде без буряка. Замість неї ми будемо використовувати томатну пасту. Такий варіант приготування більш швидкий і легкий.
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 96 кілокалорій.
Білки: 6 грам.
Жири: 4 грами.
Вуглеводи: 9 грам.
Приємного приготування!
Покроковий рецепт

1. У каструлю наливаємо холодну воду. М’ясо промиваємо і кладемо в каструлю. Ставимо на великий вогонь і варимо 1 годину.

2. Готуємо овочі : капусту, картоплю, цибулю, моркву. Моєму їх і чистимо.

3. Картоплю нарізаємо кубиками. Кладемо його в ємність з холодною водою.

4. Шаткуємо капусту. Для зручності розрізаємо її на 4 частини.

5. Морква подрібнюємо, використовуючи тертку.

6. Приступаємо до піджарки. Змішуємо моркву, цибулю. Сковороду можна трохи змастити маслом. Готуємо на повільному вогні.

7. М’ясо нарізаємо, знову кладемо його в бульйон. У каструлю кладемо картоплю і капусту. Ставимо на великий вогонь.
Через 20 хвилин в суп додаємо зелень. Солимо і перчимо за смаком.

8. Піджарку виливаємо в суп. Варимо ще 5 хвилин.
Борщ на яловичині готовий!
Приємного апетиту!
