Спасибі моїй мамі за цей чудовий рецепт. Навіть якщо приготувати з цими ж інгредієнтами, але в іншій послідовності, так смачно все одно не вийде.
Інгредієнти
Картопля – 8 шт | |
Буряк – 1 шт | |
Морква – 2 шт | |
Часник – 3 зубчики | |
Капуста – 300 гр | |
Цибуля – 2 шт | |
Куряче м’ясо – 500 гр | |
Томатна паста – 3 столові ложки | |
Лавровий лист – 2 шт | |
Перець червоний – За смаком | |
Перець чорний – За смаком | |
Хмелі сунелі – За смаком | |
Сіль – За смаком |
Я пробувала готувати за різними смачними рецептами перших страв, але саме цього не забути ніколи! Борщ виходить дуже насичений і ароматний.
Покроковий рецепт
Підготуємо необхідні інгредієнти.
Поставимо варитися м’ясо в маленьку каструльку. Через 10 хвилин перекладаємо м’ясо в іншу, більшу каструлю з киплячою, підсоленою водою. Завдяки цьому методу вся коричнева піна з м’яса виходить. Робимо невеликий вогонь. Поки вариться курка, кришимо квадратиками картоплю і додаємо в каструлю.
Потім кришимо капусту, відправляємо в каструлю.
Дістаємо м’ясо і залишаємо до повного охолодження.
Приступаємо до піджарки. На крупній тертці трьом моркву і подрібнюємо цибулю. Відправляємо по черзі на сковороду.
Додаємо спеції.
Тонкою соломкою кришимо варений буряк і переміщаємо до моркви з цибулею. Додаємо томатну пасту і 7 ст. ложок бульйону з каструлі. Тушкуємо 15 хвилин.
У часникодавці подрібнюємо часник і додаємо в сковороду.
Кришимо остигле м’ясо і відправляємо її в каструлю.
Потім прибираємо з вогню подржарку і перекладаємо до бульйону. При бажанні, додаємо лавровий лист.
Також можна покласти зелений лук або кріп з петрушкою.
Варимо до закипання (не більше 5 хвилин). Вимикаємо. Блюдо готове. Приємного апетиту!