Борщ Як у мами

Борщ Як у мами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спасибі моїй мамі за цей чудовий рецепт. Навіть якщо приготувати з цими ж інгредієнтами, але в іншій послідовності, так смачно все одно не вийде.

Інгредієнти

Картопля – 8 шт
Буряк – 1 шт
Морква – 2 шт
Часник – 3 зубчики
Капуста – 300 гр
Цибуля – 2 шт
Куряче м’ясо – 500 гр
Томатна паста – 3 столові ложки
Лавровий лист – 2 шт
Перець червоний – За смаком
Перець чорний – За смаком
Хмелі сунелі – За смаком
Сіль – За смаком

Як приготувати Борщ “Як у мами”

Я пробувала готувати за різними смачними рецептами перших страв, але саме цього не забути ніколи! Борщ виходить дуже насичений і ароматний.

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні інгредієнти.

Поставимо варитися м’ясо в маленьку каструльку. Через 10 хвилин перекладаємо м’ясо в іншу, більшу каструлю з киплячою, підсоленою водою. Завдяки цьому методу вся коричнева піна з м’яса виходить. Робимо невеликий вогонь. Поки вариться курка, кришимо квадратиками картоплю і додаємо в каструлю.


Потім кришимо капусту, відправляємо в каструлю.
Дістаємо м’ясо і залишаємо до повного охолодження.


Приступаємо до піджарки. На крупній тертці трьом моркву і подрібнюємо цибулю. Відправляємо по черзі на сковороду.

Додаємо спеції.



Тонкою соломкою кришимо варений буряк і переміщаємо до моркви з цибулею. Додаємо томатну пасту і 7 ст. ложок бульйону з каструлі. Тушкуємо 15 хвилин.
У часникодавці подрібнюємо часник і додаємо в сковороду.

Кришимо остигле м’ясо і відправляємо її в каструлю.

Потім прибираємо з вогню подржарку і перекладаємо до бульйону. При бажанні, додаємо лавровий лист.

Також можна покласти зелений лук або кріп з петрушкою.
Варимо до закипання (не більше 5 хвилин). Вимикаємо. Блюдо готове. Приємного апетиту!