Смачний і ситний борщ з куркою перетворить будь обіднє меню. Приготуйте таку перше блюдо і ви.

Інгредієнти
| Курка – 500 гр | |
| Капуста – 300 гр | |
| Картопля – 3 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Перець болгарський – 1 шт. | |
| Буряк варена – 1 шт. | |
| Сіль і спеції – за смаком | |
| Вода – 2,5 л | |
| Зелень – за смаком |
Основа нашого першого блюда з буряком – це курячий бульйон. Варимо його з будь-яких частин курки. Це можуть бути стегенця, крила, грудка і т. д. Частини курки після отварки витягти з каструлі, а сам бульйон і приправити сіллю. Поки куряче м’ясо буде остуджуватися, займемося іншими інгредієнтами для нашого борщу.
Покроковий рецепт

З качана капусти видаляємо верхні листки. Перекладаємо капусту на обробну дошку і шаткуємо. Відправляємо подрібнену капусту в курячий бульйон.

Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо їх середніми за розміром кубиками. Відправляємо картопляні кубики також в каструлю в курячий бульйон. Продовжуємо варити.

Приступаємо до подрібнення моркви, ріпчастої цибулі і перчика. Очищений перець наріжемо дрібними шматочками, цибулю порубаємо, моркву натремо. Підготовлену овочеву нарізку перекладаємо до решти інгредієнтів борщу в каструлю.

Варимо приблизно 25 хвилин. Відварну буряк натираємо, потім відправляємо в борщ. Саме варена буряк дасть супу такий насичений червоний колір.

Переклавши буряк в каструлю, проварюємо борщ ще хвилин 5 або 7.

У самому кінці варіння додаємо подрібнене куряче м’ясо, спеції свої улюблені і посічену свіжу зелень.

Подаємо борщ з куркою разом зі сметаною. Смачного!
