У каструлю наливаємо воду, краще холодну, моє м’ясо і кладемо в каструлю, ставимо на сильний вогонь. Як тільки бульйон закипить, зменшуємо вогонь на середній, варимо протягом 35 хвилин мінімум, чим довше, тим краще.
Картоплю чистимо і ріжемо соломкою.
Кидаємо картоплю до бульйону, але тільки тоді, коли він вже готовий.
Чистимо цибулю, часник, у перцю вирізаємо серцевину. Все дрібно нарізаємо. Можна додати ще стручок гострого перцю.
Чистимо буряк і моркву. подрібнюємо на тертці.
Спочатку обсмажуємо лук, перець і часник.
Потім додаємо моркву, буряк і нарізаний помідор. Добре обсмажуємо на рослинному маслі.
Коли картопля зварився і став м’яким, висипаємо вміст сковороди. Солимо, додаємо спеції, насіння гірчиці, кмин і зелень обов’язково, за бажанням лаврушку. Борщ з буряком готовий радувати домочадців!