Брізоль

Бризол – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Приготувати фарш, скачати кульку і покласти під харчову плівку з двох сторін, раскать або прим’яти руками надаючи форму відбивною. Яйце збити з сіллю і перцем і перелити в плоску тарілку.

Викласти відбивну з фаршу яйце на тарілку.

Змастити злегка рослинним маслом сковорідку розігріти. Обережно нахилити тарілку і перекласти яйце з фаршем в сковорідку, так щоб яйце виявилося знизу, а фарш зверху.
Смажити на середньому вогні з одного боку, як прихватится, накрити кришкою і довести до готування. Можна обсмажити з двох сторін, але тоді наш бризол не може скататися, а тріснути. Тому підсмажуємо тільки одну сторону.


Знімаємо зі сковорідки наш блін, наповнюємо начинкою будь на Ваш смак. Я використовувала в цей раз плавлений сирок і солоний огірочок. Заркутить в рулет і ще раз підрум’янити на сковорідці.
Можна відправити на пару хвилин у духовку і притрусити зверху сиром.
Приємного апетиту!