Брокколі промити, обрізати суцвіття від товстих стебел. Суцвіття на тонких стеблах залишити як є. З черешків зняти економкою верхній шар шкірки.
Чищенную моркву розрізати уздовж на 6-8 шматочків.
Розділивши овочі на 2 порції, укласти капусту з морквою у фольгу, посолити і полити лимонним соком.
Щільно загорнути краї фольги, формуючи повністю задрукований кишеню. Струсити щоб сіль і сік рівномірно розподілилися.
Загорнути точно також ще один шар фольги. Подібним чином приготувати 2 кишеньку.
Опустити кишеньку в каструлю з киплячою водою, закрити кришкою. Варити 15 хв. При запіканні в духовці виставити температуру 200 С і готувати в розігрітій шафі 20 хв. На грилі овочі запікаються по 10 хв з 2-х сторін. Подавати з соусом.
Для соусу часник подрібнити.
Кріп.
Змішати все з йогуртами і майонезом. Поперчити і посолити за смаком.