Брокколі і моркву під йогуртовим соусом у фользі

Брокколі і моркву під йогуртовим соусом у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Брокколі промити, обрізати суцвіття від товстих стебел. Суцвіття на тонких стеблах залишити як є. З черешків зняти економкою верхній шар шкірки.

Чищенную моркву розрізати уздовж на 6-8 шматочків.

Розділивши овочі на 2 порції, укласти капусту з морквою у фольгу, посолити і полити лимонним соком.

Щільно загорнути краї фольги, формуючи повністю задрукований кишеню. Струсити щоб сіль і сік рівномірно розподілилися.

Загорнути точно також ще один шар фольги. Подібним чином приготувати 2 кишеньку.

Опустити кишеньку в каструлю з киплячою водою, закрити кришкою. Варити 15 хв. При запіканні в духовці виставити температуру 200 С і готувати в розігрітій шафі 20 хв. На грилі овочі запікаються по 10 хв з 2-х сторін. Подавати з соусом.

Для соусу часник подрібнити.

Кріп.

Змішати все з йогуртами і майонезом. Поперчити і посолити за смаком.