Куряча грудка в апельсиновому маринаді з запеченої грушею

Куряча грудка в апельсиновому маринаді з запеченої грушею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти розраховані на 2 порції

Інгредієнти

Цедра апельсина – з цілого апельсина
Сік апельсиновий – 1–го апельсина
Сіль – про смаком
Мелений чорний перець – про смаком
Куряча грудка – близько 600 г
Груша – 2 шт.
Соус – вишневий соус

Як приготувати Куряча грудка в апельсиновому маринаді з запеченої грушею

.

Покроковий рецепт

Апельсин помити, натерти цедру.

Розрізати апельсин навпіл (пару часточок відкласти для прикраси), вичавити сік.

Цедру і сік перелити в глибоку миску. Додати сіль, перець.

Опустити в апельсиновий маринад курячі грудки (без шкіри і кісток). Відправити в холодильник не менше ніж на 1 годину.

Груші помити, розрізати навпіл, за допомогою ложки видалити серцевину. Поставити запікатися в духовку на 10 хвилин при температурі 160 С.

Курячі грудки обсмажити з обох боків на олії до готовності.

Готові курячі грудки викласти на тарілку, груші і часточки апельсина викласти поруч. Заправити вишневим соусом. Приємного апетиту!