Запечена брокколі з сулугуні та печерицями

Запечена брокколі з сулугуні та печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачну вечерю для стрункості без голоду. Має мінімальну калорійність.

Інгредієнти

Брокколі – 2 великі суцвіття
Сир сулугуні – за смаком Сулугуні можна замінити будь-яким іншим білим сиром.
Печериці – 200 грам Можна замінити будь-якими білими за кольором грибами.
Сіль, перець, спеції – за смаком Спеції краще вибирати зеленого кольору(орегано, петрушка)
Оливкова олія – за смаком

Як приготувати Запечена брокколі з сулугуні та печерицями

Дієтологи вважають брокколі корисним вечерею для тих, хто хоче схуднути. Капуста має у своєму складі багато клітковини і вітамінів, які сприяють правильному травленню. Капусту краще подавати з сиром – так у ній збережеться більше вітамінів, і засвоєння пройде набагато швидше.

Покроковий рецепт

Брокколі промити і поставити варитися в підсоленій воді. Варити по стану напівготовності.

Помити печериці. Можна почистити і порізати на шматочки за бажанням.

Викласти згини і капусту на деко, окропивши оливковою олією. Посолити, поперчити, додати трави.

Зверху на брокколі натерти адигейський сир, і покласти в духовку на 25 хвилин.

Готувати до рум’яної сирної скоринки і м’якості грибів.
Подавати гарячою, присипавши ще натертим сиром.