Брюссельська капуста з кленовим сиропом і фініками

Брюссельська капуста з кленовим сиропом і фініками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розігріти духовку до 400 градусів F.
У миску покласти брюссельську капусту, политу олією, сіллю і перцем.
Деко вистелити пергаментним папером і рівномірно на неї викласти брюссельську капусту.

Запікати в духовій шафі протягом 20-30 хвилин до готовності.

У маленьку каструлю додати курячий бульйон і фініки, довести до кипіння. Потім перешкодити і кип’ятити на повільному вогні. Додати кленовий сироп і тушкувати ще 10-15 хвилин. Після того як брюссельська капуста повністю підсмажиться, витягнути лист з духовки і залити кленової сумішшю. Щоб маса покрила всю капусту рівномірно.

Поставити ще в духовку до готовності і просочення.

Приємного апетиту!