Булочки бао зі свининою та овочами

Булочки бао зі свининою та овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Булочки бао – страва паназіатської кухні – закуска до сніданку

Інгредієнти

булки бао – 4 шт.
свинячої вирізки – 200 г
спеції – за смаком
капуста червонокачанна – 1
капуста білокачанна – 1
оливкова олія – 1 ст. ложка
мелений кардамон і червоний перець – за смаком
морква – жменя

Як приготувати Булочки бао зі свининою та овочами

Булочки бао – це улюблене блюдо паназіатської кухні. Готують їх на пару і з різними начинками. Сьогодні ми пропонуємо вам варіацію з гострою свининою.

Покроковий рецепт

1. Булки бао поставте готуватися на пару.

2. Два види капусти нарубайте соломкою. Підготуйте моркву.

3. Свинячу вирізку наріжте смужками. Обсмажте разом зі спеціями на оливковій олії.

4. Змішайте овочі, заправте сіллю і маслом.

5. Булочки розріжте уздовж. Викладіть в середину начинку і подавайте до столу.