Макові рулети з помадкою багато хто пам’ятає ще зі шкільних часів, як купували їх в кіосках, кулінарії, шкільних їдальнях…
Домашні…вони набагато смачніше, а головне – їх многооо!

Інгредієнти
| Борошно – 600 г + 100 г для замісу | |
| Молоко – 250 мл в тісто +200 мл у мак + 5 ст. л для глазурі | |
| Дріжджі сухі – 1 ст. л. з гіркою | |
| Масло вершкове – 100 г в тісто +30 г у мак + 2 ст. л. для глазурі | |
| Масло рослинне – 2 ст. л. | |
| Цукор – 250 г в тісто + 4 ст. л. мак | |
| Цукрова пудра – 100 г | |
| Яйця – 2 шт | |
| Сіль – 1 ч. л. без гірки | |
| Мак – 150 г | |
| Какао-порошок – 4 ст. л. з гіркою |
Як приготувати Булочки з маком і шоколадною глазур’ю
Сторінка: 1 2
