Макові рулети з помадкою багато хто пам’ятає ще зі шкільних часів, як купували їх в кіосках, кулінарії, шкільних їдальнях…
Домашні…вони набагато смачніше, а головне – їх многооо!
Інгредієнти
Борошно – 600 г + 100 г для замісу | |
Молоко – 250 мл в тісто +200 мл у мак + 5 ст. л для глазурі | |
Дріжджі сухі – 1 ст. л. з гіркою | |
Масло вершкове – 100 г в тісто +30 г у мак + 2 ст. л. для глазурі | |
Масло рослинне – 2 ст. л. | |
Цукор – 250 г в тісто + 4 ст. л. мак | |
Цукрова пудра – 100 г | |
Яйця – 2 шт | |
Сіль – 1 ч. л. без гірки | |
Мак – 150 г | |
Какао-порошок – 4 ст. л. з гіркою |
Як приготувати Булочки з маком і шоколадною глазур’ю
Сторінка: 1 2