Бургер з котлетою з минтая і руколою

Бургер з котлетою з минтая і руколою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситний живильний бургер з рибної котлетою і майонезним соусом.

Інгредієнти

булка – 2 шт
рукола – жменя
філе минтая – 300 грам
спеції – за смаком
яйце – 1 шт.
кукурудзяне борошно – 30 г
оливкова олія – для смаження
майонез – 1 ст. ложка
гірчиця – 1 ч. ложка або за смаком
солоний огірок – 1 шт

Як приготувати Бургер з котлетою з минтая і руколою

Відмовитися від рибного бургера неможливо, особливо, коли під рукою є техніка. Готуйте бургери заздалегідь і ситний перекус вам забезпечений.

Покроковий рецепт

1. Філе минтая подрібніть, використовуючи м’ясорубку. Додайте спеції і яйце. З отриманого фаршу сформуйте дві рибні котлети.

2. Прогрійте сковороду з оливковою олією. Кожну котлету опустіть у кукурудзяну муку і відправте смажитися до готовності.

3. Булку розріжте на дві частини і обсмажте з одного боку до золотистого кольору.

4. Приготуйте заправку. Солоний огірок натріть на дрібній тертці.

5. У мисці змішайте майонез, гірчицю і тертий квашений огірок.

6. На нижню частину булки викладіть смажену котлету з минтая, потім майонезну заправку і потім жменя листя руколи. Накрийте бургер другою частиною булки. Подавайте до столу.