Апетитний бургер з квасолевої котлетою, томатами і зеленню.
Інгредієнти
квасоля консервована – 1 банку | |
кукурудзяне борошно – 30 г | |
спеції – за смаком | |
лист салату – жменя | |
оливкова олія – 30 мл | |
чорна булка – 1 штука | |
томат – 1 штука |
Дієтичний і корисний овочевий бургер – це прекрасний варіант для сніданку, другого сніданку і коли немає часу на їжу зовсім. Для його приготування знадобиться небагато інгредієнтів:
квасоля консервована – банку;
кукурудзяне борошно – 30 грам;
спеції – за смаком;
лист салату;
оливкова олія – 30 мл;
чорна булка – 1 штука;
томат – 1 штука.
Покроковий рецепт
1. Квасолю необхідно розім’яти і додати спеції. З цієї маси сформувати котлети, обваляти в борошні і відправити на сковороду смажитися до золотистої скоринки.
2. Томат і листя салату промити. Помідор нарізати гуртком.
3. Булку розрізати і трохи підсушити на сухій сковороді.
4. На першу частину булки викласти листки салату і томат, після, котлету і знову лист салату, томат.
5. Накрити бургер другою частиною булки.