Для приготування страви потрібні прості продукти, які знайдуться в найближчому магазині. Готується швидко. Якщо гості на порозі – ідеально.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Ріпчасту цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
Куряче філе порізати смужками і обсмажити з цибулею 3-4 хвилини.
Порізати перець, помідори і часник. Додати в сковороду, обсмажити близько 2-3 хвилин.
Петрушку порізати.
Додати в сковороду консервовану квасоля, кетчуп, сіль, перець. Протушкувати близько 5 хвилин.
Вимкнути вогонь, додати зелень, перемішати.
Приготувати соус: змішати грецький йогурт, сік лимона, сіль і чорний мелений перець.
Викласти начинку на лаваш, полити соусом, згорнути в кульок.
Подавати теплим. Приємного апетиту!