Буріто по-мексиканськи

Буріто по-мексиканськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування страви потрібні прості продукти, які знайдуться в найближчому магазині. Готується швидко. Якщо гості на порозі – ідеально.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.


Ріпчасту цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.


Куряче філе порізати смужками і обсмажити з цибулею 3-4 хвилини.


Порізати перець, помідори і часник. Додати в сковороду, обсмажити близько 2-3 хвилин.

Петрушку порізати.

Додати в сковороду консервовану квасоля, кетчуп, сіль, перець. Протушкувати близько 5 хвилин.

Вимкнути вогонь, додати зелень, перемішати.


Приготувати соус: змішати грецький йогурт, сік лимона, сіль і чорний мелений перець.



Викласти начинку на лаваш, полити соусом, згорнути в кульок.

Подавати теплим. Приємного апетиту!