Бурітос

Бурітос – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для цього простого блюда підійдуть практично будь-які салати, овочі, а також ковбаса, сосиски або м’ясо. Все дуже просто готується, і зробити такий смачний перекус може навіть дитина.

Інгредієнти

Лаваш – 2 шт. порізати навпіл, щоб вийшло 4 аркуша
Салат – 300 гр капуста, огірки, морква
Ковбаса – 300 гр.
Кутчуп, сметана – 100 гр.

Як приготувати Бурітос

Бурітос, бурітто або лаваш з начинкою. Все це дуже просте блюдо, яке ідеально підійде для швидкого і ситного перекусу!

Покроковий рецепт


Для початку потрібно підготувати салат. Порізати моркву, огірки та капусту, посолити, заправити соняшниковою або оливковою олією. Також, в салат, побажанню можна класти цибулю, помідори, перець і т. д.
Далі потрібно нарізати кубиками ковбасу.


Далі беремо лаваш і змащуємо його трохи кетчупом або томатним соусом і трохи сметаною (можна замінити майонезом)

Далі потрібно викласти салат. Його потрібно покласти невеликий смугою з одного боку, відступивши трохи від краю, щоб потім було зручно завертати.

На салат зверху потрібно насипати ковбасу. Розділіть попередньо ковбасу на 4 частини (за кількістю лавашів).

Далі необхідно загорнути лаваш з начинкою так, щоб він був загорнутий, як млинець з начинкою.
На цьому можна блюдо закінчити, але я рекомендую лаваш злегка обсмажити на сковороді. Тоді лаваш стає хрустким і набагато смачніше. Обсмажувати необхідно на соняшниковій олії приблизно 2-3 хвилини з одного, а потім з іншого боку.

Лаваш готовий до вживання. Всім приємного апетиту!!!