1. Буряк відварити до готовності. Остудити і очистити від шкірки. Нарізати шматками, скласти в чашу блендера.
2. Туди ж додати мед, яйця і розтоплене вершкове масло і розтоплений шоколад.
3. Збити в однорідну масу.
4. Потім додати борошно. Кількість борошна може відрізнятися, адже буряк буває різних розмірів. У мене середня. Але в будь-якому випадку тісто має бути досить густим.
5. Вилити у форму, змащену рослинним маслом. Я на всяк випадок застелила пергаментів, щоб бути впевненою, що пиріг легко можна буде вийняти.
6. Запекти в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин. Стежте, щоб не перетримати, тоді втратиться текстура брауні, а як ви знаєте вона повинна бути вологою.
7. Остудити і нарізати прямокутниками.