Річний бутерброд – це бутерброд з тунцем і виноградом.
Інгредієнти
Білий хліб – 2 шматка (з родзинками) | |
Тунець – 1 банка (шматочками) | |
Майонез – 1 ст. л. | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Виноград – 1/4 склянки (нарізаного) |
Річний бутерброд – це бутерброд з тунцем і виноградом.
Цей бутерброд дійсно має унікальний смак у поєднанні винограду й ізюму в хлібі. Я був у захваті від результатів. Це те, що я зробив для перекусу влітку на швидку руку.
Покроковий рецепт
Кілька шматочків хліба з родзинками нарізати.
Суміш тунця помістити в миску.
Додати в миску до тунцу майонез і перець.
Виноград вимити й нарізати. Додати до суміші, розмішувати обережно.
За допомогою ложки суміш намазати на хліб.
Їсти бутерброд з мигдалем. Дуже ситно і смачно!
Порада: Якщо ви хочете холодний бутерброд, потримайте тунця в холодильнику. Таким чином, ви можете зробити та з’їсти його охолодженим, що влітку додасть вам бадьорості та свіжий смак.