Бутерброд з тунцем і виноградом

Бутерброд з тунцем і виноградом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Річний бутерброд – це бутерброд з тунцем і виноградом.

Інгредієнти

Білий хліб – 2 шматка (з родзинками)
Тунець – 1 банка (шматочками)
Майонез – 1 ст. л.
Мелений чорний перець – за смаком
Виноград – 1/4 склянки (нарізаного)

Як приготувати Бутерброд з тунцем і виноградом

Річний бутерброд – це бутерброд з тунцем і виноградом.
Цей бутерброд дійсно має унікальний смак у поєднанні винограду й ізюму в хлібі. Я був у захваті від результатів. Це те, що я зробив для перекусу влітку на швидку руку.

Покроковий рецепт

Кілька шматочків хліба з родзинками нарізати.
Суміш тунця помістити в миску.

Додати в миску до тунцу майонез і перець.
Виноград вимити й нарізати. Додати до суміші, розмішувати обережно.

За допомогою ложки суміш намазати на хліб.

Їсти бутерброд з мигдалем. Дуже ситно і смачно!

Порада: Якщо ви хочете холодний бутерброд, потримайте тунця в холодильнику. Таким чином, ви можете зробити та з’їсти його охолодженим, що влітку додасть вам бадьорості та свіжий смак.