Блюдо відмінно підійде для швидкого перекусу під час обідньої перерви на роботу, в школі або університеті, як закуска на святковому столі або в якості простого сніданку з чаєм.
Інгредієнти
курячі стегенця – 2 штуки | |
лавровий лист – 2 листочка для аромату | |
цибуля – 1 головка | |
спеції – за смаком | |
селера – 1 стебло | |
сіль, перець – за смаком | |
яйця курячі – 1 штука | |
майонез – 2 столові ложки | |
квадратний хліб – 8 штук пшеничний | |
гірчиця – за смаком та бажанням | |
листя салату – 4-6 штук |
У вільний час виникає бажання трохи перекусити. І, хочеться, не набиваючи шлунок, порадувати свої смакові рецептори ніж-то незвичайним. Але, як відомо, для цього необхідно докласти трохи зусиль.
Це блюдо – не виняток. Для його приготування знадобиться приблизно сорок хвилин вільного часу і велике бажання зробити що-то чудово. Можна включити улюблену музику або просто отримувати задоволення від процесу приготування і вдихати приємні аромати спецій, трав і м’яса.
Покроковий рецепт
Для початку потрібно взяти окіст, залити водою і відварити до повної готовності. У процесі варіння додаються цибулю і лавровий перець, щоб надати курячому м’ясу пряний аромат і приємний смак.
Так, все це слід приправити це все спеціями. Можна використовувати як дуже гострі, так і звичайні, граючи зі смаками.
Після того, як окосту приготувалися, їх потрібно злегка охолодити, потім витягнути.
Після цього необхідно зробити кілька маніпуляцій. З кожного окосту знімається шкіра, і видаляються кістки, залишаючи лише ніжну м’якоть. Потім її (м’якоть) потрібно нарізати на шматочки і закинути в чашу блендера.
Потім відварити яйця (або зробити це коли вариться курка), остудити, почистити, нарізати навпіл і також закинути в чашу блендера.
Крупно порізати селеру, додати до курки і яєць. Все збити до стану кашки.
При необхідності можна взяти майонез і заправити їм раніше приготовлену суміш, щоб вона «склеїти» і була більш смачною і ситною.
Тепер приготуємо основне – хліб. Висушити чотири скибочки хліба з допомогою тостера або сухої сковороди. Бутерброд вийде хрустким.
Після того, як хліб готовий, взяти один з шматочків і намазати гірчицею. Це робиться за бажанням. Так що, хто не любить гірчицю і гостреньке, можна пропустити цей крок.
Потім на хліб потрібно розкласти листя салату і викласти начинку. Накрити другим шматком хліба.
Блюдо відмінно підійде для швидкого перекусу під час обідньої перерви на роботу, в школі або університеті, як закуска на святковому столі або в якості простого сніданку з чаєм. Але важливо пам’ятати, що краще поєднувати подібне харчування з достатньою кількістю необхідних для організму мікроелементів, і тоді все буде не тільки смачно, але ще і неймовірно корисно, що дуже важливо для кожної людини.