Бутерброди з курячими стегенцями та яйцями

Бутерброди з курячими стегенцями та яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку потрібно взяти окіст, залити водою і відварити до повної готовності. У процесі варіння додаються цибулю і лавровий перець, щоб надати курячому м’ясу пряний аромат і приємний смак.

Так, все це слід приправити це все спеціями. Можна використовувати як дуже гострі, так і звичайні, граючи зі смаками.

Після того, як окосту приготувалися, їх потрібно злегка охолодити, потім витягнути.

Після цього необхідно зробити кілька маніпуляцій. З кожного окосту знімається шкіра, і видаляються кістки, залишаючи лише ніжну м’якоть. Потім її (м’якоть) потрібно нарізати на шматочки і закинути в чашу блендера.

Потім відварити яйця (або зробити це коли вариться курка), остудити, почистити, нарізати навпіл і також закинути в чашу блендера.

Крупно порізати селеру, додати до курки і яєць. Все збити до стану кашки.

При необхідності можна взяти майонез і заправити їм раніше приготовлену суміш, щоб вона «склеїти» і була більш смачною і ситною.

Тепер приготуємо основне – хліб. Висушити чотири скибочки хліба з допомогою тостера або сухої сковороди. Бутерброд вийде хрустким.

Після того, як хліб готовий, взяти один з шматочків і намазати гірчицею. Це робиться за бажанням. Так що, хто не любить гірчицю і гостреньке, можна пропустити цей крок.

Потім на хліб потрібно розкласти листя салату і викласти начинку. Накрити другим шматком хліба.

Блюдо відмінно підійде для швидкого перекусу під час обідньої перерви на роботу, в школі або університеті, як закуска на святковому столі або в якості простого сніданку з чаєм. Але важливо пам’ятати, що краще поєднувати подібне харчування з достатньою кількістю необхідних для організму мікроелементів, і тоді все буде не тільки смачно, але ще і неймовірно корисно, що дуже важливо для кожної людини.