Для святкових посиденьок можна приготувати смачні бутерброди з оселедцем і свіжим огірком. Оригінальний смак бутербродів точно не залишить вас байдужим.
Інгредієнти
Філе оселедця – 1 шт. | |
Хліб – 5 лом. | |
Огірок – 1 шт. | |
Зелень – за смаком | |
Масло икороное – 5 ст. л. |
Для приготування бутербродів краще використовувати житній хліб, який не кришиться. Оселедець у нас ціла, тому реалізацію рецепта почнемо з її патрання і очищення, щоб отримати в результаті філе. Приступаємо.
Покроковий рецепт
Розбираємо оселедець на філе. Видаляємо нутрощі, хребет з кістками, голову, плавники.
Наступний крок – нарізання рибного філе на довгасті шматочки.
Ще один основний інгредієнт наших бутербродів – це свіжий огірок. Добре промиваємо його, кожурку не зчищаємо. Огірок нарізаємо тонкими слайсами.
Хлібні скибочки змащуємо або плавленим сиром (з відповідним смаком або зовсім без добавок) або ікорним маслом. На одну сторону хлібного скибочки укладаємо шматочок солоної оселедця.
На місце, що залишилося поміщаємо огірковий слайс.
Прикрашаємо бутерброди гілочкою свіжого кропу.
Приємного всім перекусу!