Бутерброди з оселедцем і огірком

Бутерброди з оселедцем і огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розбираємо оселедець на філе. Видаляємо нутрощі, хребет з кістками, голову, плавники.

Наступний крок – нарізання рибного філе на довгасті шматочки.

Ще один основний інгредієнт наших бутербродів – це свіжий огірок. Добре промиваємо його, кожурку не зчищаємо. Огірок нарізаємо тонкими слайсами.

Хлібні скибочки змащуємо або плавленим сиром (з відповідним смаком або зовсім без добавок) або ікорним маслом. На одну сторону хлібного скибочки укладаємо шматочок солоної оселедця.

На місце, що залишилося поміщаємо огірковий слайс.

Прикрашаємо бутерброди гілочкою свіжого кропу.

Приємного всім перекусу!