Інгредієнти для бутербродів досить прості, і думаю, що завжди знайдуться в будь-якому холодильнику.
Інгредієнти
шпроти – 1 банка | |
багет – 1 шт | |
часник – 1-2 великих зубчики | |
майонез – 2 ст ложки | |
соняшникова олія – 6-7 ст. ложок для обжарювання скибочки багета |
Рецепт звичайно не новий, і далеко не оригінальний, але все ж.. Можливо допоможе недосвідченим господаркам урізноманітнити меню, або нагадає профі-хазяєчкам, що є і така швидка і смачна закуска.
Покроковий рецепт
Готуємо всі необхідні інгредієнти
Багет ріжемо скибочками ( я використовую для нарізки слайсер)
Обсмажуємо багет на соняшниковій олії на сковорідці до хрусткої скоринки.
Чистимо часник. Знімаємо шматочки багета зі сковорідки і гарячими натираємо часником.
Далі на кожен шматочок багета наносимо майонез тоненькою сіточкою і розмазуємо.
Викладаємо готові шматочки багета на тарілку, на кожен шматочок – шпроти (кількість за смаком).