Бутерброди зі шпротами, вареним яйцем і свіжим огірком

Бутерброди зі шпротами, вареним яйцем і свіжим огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматна, копчена рибка знайома всім з дитинства. В СРСР це був справжній делікатес. Не один святковий стіл не обходився без шпрот. До Радянського споживачеві шпроти потрапляли з Латвії. Взагалі на той момент це був єдиний виробник шпрот. Рибку коптили, а потім консервували в маслі. Але пізніше, вже в сучасній Росії, шпроти з Латвії були заборонені. При копченні виділяється отрутна речовина-бензапірен. Пізніше виробники стали використовувати замість копчення безпечну добавку “рідкий дим”. Але потрібно відзначити, що в Латвії залишилися деякі заводи, які виробляють шпроти відповідно до початкової рецептури і з збереженням традицій виробництва. У тандемі шпроти з вареним яйцем, свіжим огірком, на хрусткому хлібці… Вкуснотище!!! Такі бутерброди підійдуть, як для перекусу, так і як закуска до святкового столу. Так само цей рецепт буде паличкою-виручалочкою, якщо до вас прийшли несподівані гості. Готуються легко і швидко. Бутербродики виходять маленькими, їх зручно їсти.

Покроковий рецепт