Набридло готує суп з картоплею і макаронами? Тоді варто приготувати рибний бульйон і доповнити його картоплею і смачний обід вам забезпечений!
Інгредієнти
картопля – 6 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
морква – 1/3 шт. | |
рибні голови – 2 шт. | |
яйце – 2 шт. | |
лавровий лист – 2-3 шт. |
Продовжуємо готувати студентські рецепти,спрямовані на приготування нескладних і недорогих страв! Коли тільки переїхала від батьків,то думала ,що суп -це найскладніше, причому я закритими очима могла приготувати десерти! І тільки потім до мене дійшло,що суп – це не те мистецтво,якому треба вчитися і тепер хочу це донести до інших людей!
Покроковий рецепт
Насамперед ставимо варитися бульйон : у воду кидаємо риб’ячі голови,сіль і лавровий лист і варимо до готовності.
Тим часом чистимо картоплю й нарізаємо на невеликі кубики.
Ріжемо цибулю,натираємо моркву і обсмажуємо на сковороді.
Як тільки зварився бульйон, виймаємо голови і проціджуємо його. Потім додаємо картоплю і варимо до готовності.
Очищаємо голови від м’яса і додаємо до напівготової картоплі.
В цей час відварюємо яйця і ріжемо на дрібні кубики.
До готової картоплі додаємо зажарку, яйце і доводимо до смаку спеціями. Вимикаємо вогонь і додаємо трохи свіжого або замороженого кропу.
Приємного апетиту!