Суп з куркою, шпинатом і рисом

Суп з куркою, шпинатом і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп зі шпинатом і куркою – просте низькокалорійна страва до вашого столу!

Інгредієнти

Курка – 50 г
Шпинат – невеликий пучок
Рис – 30 г
Сіль – за смаком
Гриби – 25 г
Суміш перців – щіпка
Цибуля – 1 шт.
Картопля – 2 шт.

Як приготувати Суп з куркою, шпинатом і рисом

Суп з куркою та шпинатом ідеально доповнить меню тих, хто на дієті. Блюдо виходить легким, але дуже смачним і ситним. Суп багатий на вітаміни, клітковину, білок, жири й складні вуглеводи. Разом рису можна додати пшоно, гречку або кускус. Ідеальний в якості обіду або вечірнього прийому їжі!

Покроковий рецепт

Для початку потрібно приготувати обжарку. Для цього необхідно пасерувати цибулю з грибами і шматочками курки на олії. Очистити і промити картоплю, нарізати на кубики. Повторно промити картоплю і помістити овочеві кубики в каструлю. Додати обжарку. Залити компоненти водою і відправити на вогонь. Варити до м’якості коренеплоду. За бажанням, можна додати моркву або селеру.

Всипати ретельно промитий рис. Варити суп до м’якості крупи.

Шпинат подрібнити, петрушку і зелений лук по смаку. Додати інгредієнти в суп і зняти страву з вогню.

Розлити суп по тарілках. Подавати до столу гарячим – з чорним хлібом або чіабаттою.

Приємного апетиту!