Чахан

Чахан – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чахан японське блюдо і деякі джерела стверджують, що придумали це блюдо. Спочатку китайці, а вже потім Чахан, стали готувати японці.

Інгредієнти

Рис відварний – 120 гр
Ковбаса варена – 200 гр
Яйця – 2-3 шт
Морква – 1 середня
Цибуля – 1 середній
Олія для смаження – 50 мл

Як приготувати Чахан

Моя родина не дуже любить рис і все що з ним пов’язано. Але, я знайшла вихід. Коли чула, про цей рецепт від своєї знайомої. І ось вирішила сама приготувати це блюдо.

Покроковий рецепт

Готуємо всі інгредієнти щоб все було під рукою.

Поки наш рис варитися, ми ріжемо кубиками ковбасу. І нарізаємо моркву і цибулю як для засмажки


Наш рис зварився, дістаємо сковороду і ставимо на вогонь, додаємо масло для смаження і кладемо ковбасу обсмажуватися. Потім, коли наша ковбаса обсмажилася, кладемо цибулю і моркву смажитися.

Останнє зараз, ми розбиваємо яйця, на сковороду і починаємо їх активно помішувати. Щоб вийшло як на фото.

Глибокої посуді все перемішуємо викладаємо на тарілку. Приємного апетиту.