Чахан японське блюдо і деякі джерела стверджують, що придумали це блюдо. Спочатку китайці, а вже потім Чахан, стали готувати японці.
Інгредієнти
Рис відварний – 120 гр | |
Ковбаса варена – 200 гр | |
Яйця – 2-3 шт | |
Морква – 1 середня | |
Цибуля – 1 середній | |
Олія для смаження – 50 мл |
Моя родина не дуже любить рис і все що з ним пов’язано. Але, я знайшла вихід. Коли чула, про цей рецепт від своєї знайомої. І ось вирішила сама приготувати це блюдо.
Покроковий рецепт
Готуємо всі інгредієнти щоб все було під рукою.
Поки наш рис варитися, ми ріжемо кубиками ковбасу. І нарізаємо моркву і цибулю як для засмажки
Наш рис зварився, дістаємо сковороду і ставимо на вогонь, додаємо масло для смаження і кладемо ковбасу обсмажуватися. Потім, коли наша ковбаса обсмажилася, кладемо цибулю і моркву смажитися.
Останнє зараз, ми розбиваємо яйця, на сковороду і починаємо їх активно помішувати. Щоб вийшло як на фото.
Глибокої посуді все перемішуємо викладаємо на тарілку. Приємного апетиту.