Чай з сушених ягід

Чай з сушених ягід – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сушені ягоди – не менш гарна основа для приготування вітамінних напоїв, що всім звичні сухофрукти. Сушені ягоди, заготовлені в літній період, можна заварювати в якості чаю як разом із звичною заваркою, так і самі по собі. Можна використовувати практично будь-який набір сушених ягід. Для цієї мети підійде малина, смородина, ожина, вишня, лохина, чорниця, полуниця, суниця, шовковиця. Ягоди, будучи залитими окропом, віддають рідини свій смак, колір і аромат. Досить настояти жменьку ягід на окропі всього 30-40 хвилин і в результаті вийде справжній річний ароматний чай. До того ж, він містить в собі велику кількість вітамінів і має здатність зміцнювати імунітет. Ну а про смакові якості такого чаю, особливо завареного у розпал зими, і говорити не варто!

Покроковий рецепт