Чебуреки з мясним фаршем на заварне тісто

Чебуреки з мясним фаршем на заварне тісто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для любителів такої випічки як чебуреки пропонується ще одна кулінарна варіація їх приготування. Навчимося робити заварне тісто з використанням вершкового масла, а потім зробимо смачні чебуреки.

Інгредієнти

Борошно – 3,5 ст.
Вода – 1 ст.
Яйце – 1 шт.
Масло вершкове – 100 гр
Сіль – за смаком
Фарш м’ясний – 300 гр
Цибуля – 0,5 шт.
Перець мелений чорний – за смаком
Масло рослинне – 100 мл

Як приготувати Чебуреки з м’ясним фаршем на заварне тісто

Для приготування заварного тіста відміряємо в потрібній кількості борошно, розтопимо вершкове масло, підготуємо окріп і яйце. Для начинки у нас змішаний фарш зі свинини і яловичини. Фарш доповнимо спеціями і нарізкою з ріпчастої цибулі. Подробиці описані нижче. Готуйте із задоволенням!

Покроковий рецепт

Підбираємо відповідну за розміром миску. У неї просіваємо борошно, кидаємо до неї щіпку солі. Сипучі інгредієнти перемішуємо.

У борошно тонкою цівкою вливаємо окріп. Перемішуємо інгредієнти.

Вершкове масло, яке ми заздалегідь розтопили, злегка збиваємо з яйцем. Отриману масу переливаємо в борошняну суміш.

Замішуємо тісто для чебуреків. Накриваємо його серветкою. Тепер підготуємо начинку.

Фарш покласти в миску. Підсипаємо спеції. Можна взяти чорний мелений перчик, наприклад. Не забуваємо посолити. Очищаємо від лушпиння цибулі. Дрібно кришимо його, викладаємо у фарш. Добре вимішуємо інгредієнти. Начинка для чебуреків готова.

Далі з тіста робимо зручним для вас способом круглі тонкі заготовки. На одній стороні викладаємо м’ясну начинку.

Формуємо чебуреки. Далі йде процес їх обжарювання у великій кількості рослинного масла.

Пригощайтесь на здоров’я, всім приємного апетиту!