Для любителів такої випічки як чебуреки пропонується ще одна кулінарна варіація їх приготування. Навчимося робити заварне тісто з використанням вершкового масла, а потім зробимо смачні чебуреки.
Інгредієнти
Борошно – 3,5 ст. | |
Вода – 1 ст. | |
Яйце – 1 шт. | |
Масло вершкове – 100 гр | |
Сіль – за смаком | |
Фарш м’ясний – 300 гр | |
Цибуля – 0,5 шт. | |
Перець мелений чорний – за смаком | |
Масло рослинне – 100 мл |
Для приготування заварного тіста відміряємо в потрібній кількості борошно, розтопимо вершкове масло, підготуємо окріп і яйце. Для начинки у нас змішаний фарш зі свинини і яловичини. Фарш доповнимо спеціями і нарізкою з ріпчастої цибулі. Подробиці описані нижче. Готуйте із задоволенням!
Покроковий рецепт
Підбираємо відповідну за розміром миску. У неї просіваємо борошно, кидаємо до неї щіпку солі. Сипучі інгредієнти перемішуємо.
У борошно тонкою цівкою вливаємо окріп. Перемішуємо інгредієнти.
Вершкове масло, яке ми заздалегідь розтопили, злегка збиваємо з яйцем. Отриману масу переливаємо в борошняну суміш.
Замішуємо тісто для чебуреків. Накриваємо його серветкою. Тепер підготуємо начинку.
Фарш покласти в миску. Підсипаємо спеції. Можна взяти чорний мелений перчик, наприклад. Не забуваємо посолити. Очищаємо від лушпиння цибулі. Дрібно кришимо його, викладаємо у фарш. Добре вимішуємо інгредієнти. Начинка для чебуреків готова.
Далі з тіста робимо зручним для вас способом круглі тонкі заготовки. На одній стороні викладаємо м’ясну начинку.
Формуємо чебуреки. Далі йде процес їх обжарювання у великій кількості рослинного масла.
Пригощайтесь на здоров’я, всім приємного апетиту!