Чебуреки з

Чебуреки з – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо інгредієнти

Просіюємо в миску борошно, додаємо сіль, перемішуємо, потім робимо невелике поглиблення в середині і потроху вливаємо туди окріп. Замішуємо тісто, воно виходить м’яке, трохи липке, відкладаємо його вбік відпочити, приблизно хвилин на двадцять. За цей час приготуємо начинку.

Кладемо в миску фарш, дрібно шаткуємо цибулю, рубаємо зелень і змішуємо всі інгредієнти, додаємо трохи води, щоб начинка була соковитіше.

Присипаємо стіл борошном, беремо тісто розкачуємо його в довгий джгут, після, розрізаємо на маленькі гуртки, вийде приблизно 15 штучок. Тісто виходить дуже податливе, тому качалку можна не використовувати, акуратно притискаємо тісто руками, формуємо коло.
Зверху викладаємо начинку і звертаємо защипуємо краю.

Ставимо сковороду на сильний вогонь, наливаємо олію, стільки, щоб чебурек в ньому плавав. Після того як масло раскалилось, опускаємо в нього чебурек і смажимо до золотистої скоринки з двох сторін.