Чебуреки люблять багато за їх чудовий аромат і хрустку скоринку.Це блюдо є на столах у багатьох народів. По суті чебурек можна порівняти з пиріжком. Раніше був всього один варіант приготування цієї страви. Але зараз варіантів приготування дуже багато, кожна господиня господиня додає в рецепт щось своє.
Деякі воліють купувати готові чебуреки, але не всі впевнені в їхній якості, так як не знають на скільки свіжі продукти були використані. Тому кращим варіантом буде приготувати чебуреки самостійно.
Секрети приготування смачних чебуреків:
-
У тесті для чебуреків не повинні використовуватися дріжджі.
Смажити чебуреки потрібно у великій кількості рослинного масла, щоб вони були хрусткими зовні і соковитим всередині.
Сковорода де буде смажитися страва повинна бути товстою, краще чавунна.
Щоб чебуреки вийшли соковитіше можна додати у фарш трохи води або м’ясний бульйон.
Чим більше цибулі, тим смачніше і соковитіше.
З’їдати чебуреки краще відразу, так як після вони перестають бути хрусткими.
У кожної господині свій рецепт приготування цієї страви. Сьогодні я поділюся своїм.