Замінить повноцінний обід.

Інгредієнти
| Квасоля біла – – 1 стакан | |
| М’ясо (будь-яке, у мене – яловичина) – – 360 грам | |
| Середніх морквини – дві | |
| Велика цибулина – одна | |
| Сметана – дві ложки | |
| Сіль – на смак | |
| Соняшникова олія – для смаження |
Дуже ситне і смачне блюдо, припаде до душі кожному.
Покроковий рецепт

Нам знадобиться:


Квасолю заздалегідь замочуємо години на два. Моєму, проваримо 15 хвилин.



М’ясо ріжемо на шматочки; цибуля, морква – так само.


. Смажимо шматочки м’яса з цибулею, солимо в кінці.




Горщик змащуємо зсередини сметаною. Викладаємо шарами – морква (присолити), квасоля (теж посолити), обжарку. Наверх – сметана.



Накриваємо кришкою і в духовку. Температуру ставимо 160 градусів, поступово доводимо до 200. Тушкуємо півтори години. Відразу не діставайте, нехай «потомитися», як у печі.
