Заздалегідь промаринованная червона риба виходить ніжною і соковитою. Раджу взяти рецепт в закладочкі :))
Інгредієнти
Риба червона (стейк форелі) – 4 шт. | |
Лимон – 1 шт. | |
Приправа для риби – на смак | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Рослинна олія – 1 столова ложка |
Заздалегідь промаринованная червона риба виходить ніжною і соковитою. Раджу взяти рецепт в закладочкі :))
Покроковий рецепт
Рибу помити, очистити від луски і нутрощів, порізати на порції. Або ж взяти готові стейки (як у мене).
Приготувати маринад для риби. Змішати сік одного лимона, приправу для риби, сіль і мелений перець. Перемішати маринад.
Рибу викласти одному шаром на тарілку і залити лимонним маринадом. Залишити маринуватися близько 1 години, натягнувши на тарілку харчову плівку (щоб риба не обветривалась).
Промаринованную рибу викласти на деко, вистелений пергаментним папером або фольгою (папір попередньо скропити рослинним маслом).
Запікати стейки риби в духовці, розігрітій до 180 градусів близько 20 хвилин
Готову червону рибу найкраще вживати гарячої. Приємного апетиту!