Червоний борщ з кролика з перцем

Червоний борщ з кролика з перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Як правило, другі страви готую рано вранці перед роботою, власне намагаюся не втрачати час і поки вариться бульйон, роблю зажарку і чищу картоплю. Іншими словами, семидельная я)
Отже, варимо бульйон: у воду кладемо стегно кролика, солимо і кладемо цибулю, бульйон, варимо до готовності (орієнтовно 50 хвилин).










Поки вариться бульйон, роблю засмажку. Для цього рубаємо другу цибулину дрібно на кубики, пасеруємо. До нього додаємо моркву дрібно натерту на тертці буряк. Тушкуємо під кришкою, перець ріжемо на кубики, кладемо в нашу зажарку і сюди ж додаємо томатний сік, перемішуємо і тушкуємо ще 3-4 хвилини на середньому вогні.
До готової засмажки додаємо лаврушки і зелень, протушиваем ще 2 хвилини.




Бульйон готовий, виймаємо цибулину з каструлі, яка увібрала в себе непотрібне. Чистимо картоплю і ріжемо кубиками, кладемо в бульйон. До нього додаємо частину засмажки, щоб борщ з кролика був наваристим.

Шаткуємо капусту, солимо і віджимаємо, щоб пустила сік. Додаємо капусту до бульйону. Раздавливаем ножем часник і дрібно рубаємо.


Коли картопля і капуста готові, додаємо другу частину засмажки, в останню чергу заморожену зелень (у мене цибуля і петрушка) часник. Хвилинку кипнет і насипаємо)
Мені дуже подобається з грінками з червоним хріном або гірчицею.
Бон апетит!