Червонокачанна капуста з авокадо і морквою

Червонокачанна капуста з авокадо і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легко засвоюється, в міру ситний, не витратний і готується за 10 хвилин – все він – салат з червонокачанної капусти з авокадо і кунжутом)

Інгредієнти

Червонокачанна капуста – 1/4 середнього качана
Морква – 1 середня
Селера – 40 грам
Стигле Авокадо – 1 шт.
Цибуля – 1 маленька
Сіль – за смаком
Рослинна / оливкова олія – для заправки
Зелень – 0,25 пучка у мене заморожені цибуля і петрушка
Кунжут – для заправки -10-15 грам

Як приготувати Червонокачанна капуста з авокадо і морквою

Користь червонокачанної капусти багатогранна, адже, це й джерело вітамінів, і ряд корисних речовин, таких необхідних нашому організму. Вона живильна, легка на шлунок, в залежності від компонентів салат можна подати як самостійне блюдо або до м’яса з гірчичним соусом.

Так, сьогодні для мене салат з червонокачанної капусти з скибочками авокадо і кунжутом став відмінним вечерею, а синочок і чоловік їли з м’ясом.

А для мене салат став порятунком після новорічних важких страв і в шлунку з’явилася така бажана легкість…

Покроковий рецепт


Дрібно нарізаємо червонокачанну капусту, солимо і віджимаємо, щоб пустила сік.


Далі на улюблену корейську тертці натираємо моркву і селеру. Складаємо в одну піалу і перемішуємо.

Рубаємо цибулю і в ідеалі опускаємо його на 10 хвилин у воду, щоб пішла гіркота, але сьогодні у мене солодкий цибуля, тому я не замочувала його.

Очищаємо від шкірки авокадо і відокремлюємо від кісток. Середньої товщини слайсами нарізаємо авокадо і додаємо до овочів.

Сюди ж кладемо зелень (у мене заморожені петрушка і цибуля), солимо, поливаємо рослинним або оливковою олією, присипаємо кунжутом і смакуємо!

Бон апетит!
P. S. Дуже смачно з гірчично-сметанним соусом або йогуртовій заправкою.