Червонокачанна капуста з кукурудзою, яблуком і насінням льону

Впевнена, Ви, як і ми, закохаєтесь в салат із червонокачанної капусти в сьогоднішній варіації, тому що це смачно, правильно, легко і поживно, а насіння льону – родзинка нашого шедевру)

Інгредієнти

Червонокачанна капуста – 0,5 середньої головки
Яблуко – 1 велика, але зрустящее
Морква – 1 середня
Цибуля – 1 середня
Зелень – 0,5 пучка у мене мікс мороженої
Сіль – за смаком
Рослинна/оливкова олія – за смаком для заправки
Насіння льону – 3 ст. ложки
Кукурудза – 0,5 банки
Селера – 150 грам

Як приготувати Червонокачанна капуста з кукурудзою, яблуком і насінням льону

Рецептів з червонокачанної капусти безліч і у кожної господині свій особливий. Тільки в нашій родині червонокачанну капусту готують під різними соусами і з різними інгредієнтами, і кожен салат неповторний, легкий, поживний і шалено смачний)
Пропоную Вашій увазі салат з червонокачанної капусти з селерою, яблуком, кукурудзою і насінням льону, заправка – оливкова / рослинне масло або домашній йогурт – готується швидко, уплетается за обидві щоки, можна як самостійне блюдо з хлібцями або як гарнір до основного.

Покроковий рецепт



Шаткуємо на дрібній тертці червонокачанну капусту, солимо, віджимаємо і даємо пустити сік. Далі перекладаємо капусту в ємність і займаємося іншими інгредієнтами.



Нарізаємо цибулю півкільцями, кладемо в воду і даємо піти всієї гіркоти. Виймаємо, додаємо до капусти. Потім на тертці корейської моркви натираємо красуню морквину)


Сюди ж натираємо селера і зелене яблуко. Залишаємо на 3 хвилини, щоб яблуко просочило соковитим соком салат.



Додаємо 0,5 банки консервованої кукурудзи, зелень (у мене мікс заморожених зеленого лука і рубаною петрушки). Заправляємо оливковою або рослинним маслом, солимо, перемішуємо і посипаємо насінням льону.
Салат готовий! А якщо до нього 2 підсмажених чорних хлібця – ідеальний вечерю для тих, хто постить і дотримуються ПП 🙂
Бон апетит!

Дивіться також:  Пікантний салат з редьки і зеленого яблука