Червонокачанна капуста з кукурудзою, яблуком і насінням льону

Червонокачанна капуста з кукурудзою, яблуком і насінням льону – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Шаткуємо на дрібній тертці червонокачанну капусту, солимо, віджимаємо і даємо пустити сік. Далі перекладаємо капусту в ємність і займаємося іншими інгредієнтами.



Нарізаємо цибулю півкільцями, кладемо в воду і даємо піти всієї гіркоти. Виймаємо, додаємо до капусти. Потім на тертці корейської моркви натираємо красуню морквину)


Сюди ж натираємо селера і зелене яблуко. Залишаємо на 3 хвилини, щоб яблуко просочило соковитим соком салат.



Додаємо 0,5 банки консервованої кукурудзи, зелень (у мене мікс заморожених зеленого лука і рубаною петрушки). Заправляємо оливковою або рослинним маслом, солимо, перемішуємо і посипаємо насінням льону.
Салат готовий! А якщо до нього 2 підсмажених чорних хлібця – ідеальний вечерю для тих, хто постить і дотримуються ПП 🙂
Бон апетит!