«Човники» – фаршировані кабачки з куркою і томатами

«Човники» – фаршировані кабачки з куркою і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1.Помиємо кабачок. Далі видаляємо шкірку, відріжемо хвостики, розділимо навпіл.



2.За допомогою чайної ложечки виймаємо середину.Ложкою або спеціальним пристосуванням вибрати всю серцевину кабачка — насіння, м’якоть. Повинна вийти «човник».


3.Подрібнюємо вирізану частину кабачка (серединку).

4.Далі помиємо помідор, поріжемо на дрібні кубики. Змішаємо помідори з подрібненими кабачками.



5.Потім, обмиемо куряче філе і оботрем сухими рушниками. Наріжемо дрібними кубиками. Змішаємо з кабачком і помідором. Отриману суміш посолити, додати приправи, спеції( за бажанням ).

6.Човники з кабачків нафарширувати овочевий сумішшю. Запікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готові човники вийняти з духовки, викласти і дати охолонути. Після, можна подавати до столу. Так само можна їсти і гарячим.Приємного апетиту.