1. На дно креманки викласти трохи яблучного пюре.
* Якщо у вас немає яблучного пюре, його можна приготувати самим. Запекти яблука в духовці і подрібнити у блендері, попередньо очистивши їх.
2. У мене крекер з кунжутом (ну, щоб ще корисніше було). Це м’який крекер, не сухий. Розкришити крекер на дно креманки (не дрібно, а просто поламавши на шматки).
3. Знову змастити яблучним пюре (у мене пюре саморобний, але можна взяти куплене магазинне дитяче харчування, в нього можна додати корицю, дуже смачно!)
5. Знову шар крекеру і шар пюре.
6. Кілька крекерів подрібнити в крихту і посипати зверху. Можна поставити в холодильник, щоб десерт трохи просочилася.
7. Але якщо на це немає часу, то можна їсти відразу – оскільки крекер м’який, то десерт все одно виходить ніжним.