Цей ніжний крем-пюре, приготований з запеченої гарбуза з соковитими фруктами, можна подавати з тостами і крекерами з цільнозерновий борошна.
Інгредієнти
велике яблуко кисло-солодке – одна штука | |
очищена гарбуз сорту «Мускатна» – 300 грам будь-солодкий сорт | |
рідкий мед квітковий – дві ст. ложки | |
велика зріла айва – одна штука | |
мелений кардамон – за смаком |
Цей ніжний крем-пюре, приготований з запеченої гарбуза з соковитими фруктами, можна подавати з тостами і крекерами з цільнозерновий борошна.
Покроковий рецепт
Промити гарбузову м’якоть і айву, загорнути ці компоненти в харчову фольгу, потім перекласти згорток з ними в духовку і запікати до повної готовності при двохстах градусах.
Хвилин через п’ятнадцять відправити в духовку і яблуко, загорнуте в харчову фольгу, продовжити процес запікання.
Потім нарізати фрукти і гарбузову м’якоть невеликими шматками, відправити подрібнені інгредієнти в миску, зробити з них пюре за допомогою блендера.
Далі, перетерти отримане гарбузове пюре з фруктами через сито, додати рідкий мед. Нсыпать подрібнений кардамон, збити все ще раз.
Розподілити приготований гарбузовий десертний крем з фруктами по порційним стаканчики. Можна подавати його з крекерами до столу у вигляді десертній закуски, а можна просто прикрасити вершками. Приємного апетиту!