Цей легкий літній десертний напій рекомендується готувати в сезон появи соковитою черешні і ароматною полуниці.
Інгредієнти
М’ята свіжа – 5 листочків | |
велика соковита полуниця – 300 грам | |
стигла добірна черешня – одна велика жменя | |
ванілін – за смаком | |
цукровий пісок – одна ч. ложка | |
маленькі кубики льоду – за смаком | |
рідкий йогурт натуральний – 120 грам |
Цей легкий літній десертний напій рекомендується готувати в сезон появи соковитою черешні і ароматною полуниці.
Покроковий рецепт
Промити м’яту, перекласти зелень в миску.
Додати черешню, у якій заздалегідь потрібно видалити кісточки. Усі ці компоненти збити блендером на самій високій швидкості до однорідного стану.
Влити рідкий натуральний йогурт, насипати цукровий пісок.
Додати трохи ваніліну, а також полуницю і кубики льоду, правда, потрібно залишити кілька ягід для оформлення десертного напою.
Збити гарненько вищеназвані компоненти ще раз, потім перелити приготований напій у склянки, прикрасити рештою нарізаними свіжими ягодами і листочками м’яти, подавати в охолодженому вигляді до столу.