Десертний напій з полуниці, черешні з йогуртом

Десертний напій з полуниці, черешні з йогуртом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей легкий літній десертний напій рекомендується готувати в сезон появи соковитою черешні і ароматною полуниці.

Інгредієнти

М’ята свіжа – 5 листочків
велика соковита полуниця – 300 грам
стигла добірна черешня – одна велика жменя
ванілін – за смаком
цукровий пісок – одна ч. ложка
маленькі кубики льоду – за смаком
рідкий йогурт натуральний – 120 грам

Як приготувати Десертний напій з полуниці, черешні з йогуртом

Цей легкий літній десертний напій рекомендується готувати в сезон появи соковитою черешні і ароматною полуниці.

Покроковий рецепт

Промити м’яту, перекласти зелень в миску.

Додати черешню, у якій заздалегідь потрібно видалити кісточки. Усі ці компоненти збити блендером на самій високій швидкості до однорідного стану.

Влити рідкий натуральний йогурт, насипати цукровий пісок.

Додати трохи ваніліну, а також полуницю і кубики льоду, правда, потрібно залишити кілька ягід для оформлення десертного напою.

Збити гарненько вищеназвані компоненти ще раз, потім перелити приготований напій у склянки, прикрасити рештою нарізаними свіжими ягодами і листочками м’яти, подавати в охолодженому вигляді до столу.