Легкий салат з ожини, абрикосів і сиру можна віднести до десертних салатикам.
Інгредієнти
Для заправки: | |
абрикос – 2 плоду | |
спеції – за смаком | |
йогурт – 70 грам | |
Для салату | |
листя шпинату, латук або іншої зелені – жменя | |
ожина – 50 грам | |
рубаний мигдаль – 40 грам | |
сир Фета – 70 грам | |
сіль – за смаком |
Як приготувати Десертний салат з ожини, абрикосів і сиру Фета
Салат сповнений свіжих ягід, фруктів, кукурудзи і сиру. Доповнює закуску вершково-абрикосова заправка!
Покроковий рецепт
1. В окремій ємності перебити один абрикос в пюре. Додати йогурт і спеції. Добре перемішати заправку.
2. Промити листя шпинату, салату латук або іншої зелені, при необхідності порвати руками.
3. В глибокому салатнику вистелити листя шпинату, посолити, перемішати.
4. Зверху викласти ягоди ожини.
5. Абрикос нарізати скибочками і додати до інгредієнтів.
6. Викласти рубаний мигдаль, покришити сир Фета. Заправити страву соусом і подавати до столу.