Якщо ваша дитина не любить сир, ця великдень він точно буде їсти. Адже в ній є шоколад. І так як він тертий, здається його там досить багато! Просто знахідка для ласунів!
Покроковий рецепт
Змішуємо всі інгредієнти, попередньо розім’явши вилочкою, а краще подрібнивши в блендері домашній сир. Суміш повинна бути однорідною. Пробуйте на смак, регулюйте на свій розсуд.
Потріть шоколад на дрібній або крупній тертці. Додайте шоколадну крихту в сирну суміш, перемішайте.
Марлю трохи зволожити і вистеліть форму. Викладіть у форму сирно-шоколадну суміш. Поставте під гніт. Саму форму краще поставити в глибоку тарілку або каструльку, так як буде виділятися зайва рідина. Приберіть великдень в холодне місце на кілька годин (я прибираю на ніч).
Готову паску вийміть з форми, зніміть марлю, прикрасьте на свій розсуд.