Пропоную варіант корисної та дієтичної лазаньї, яка не додасть зайвих кілограм, але принесе море незабутнього смаку та задоволення.
Інгредієнти
Капуста – 1 качан | |
Фарш з м’яса індички – 800-1000 г | |
Помідори – 8-10 шт. (маленькі, якщо великі тепличні, то можна і 5 штук) | |
Печериці – 500 г |
Лазанья – одне з найпопулярніших і смачних страв італійської кухні. Але таке блюдо часто не з’їси, адже воно дуже калорійне.
Покроковий рецепт
1. Капусту промити, вирізати качан. На плиту поставити велику каструлю і залити водою. Воду довести до кипіння, опустити капусту в киплячу воду і відокремити капустяні листи (як на голубці).
2. М’ясо індички перемолоти на м’ясорубці на фарш. Печериці промити, нарізати на маленькі кубики і обсмажити на сковороді до випаровування рідини. Змішати гриби з фаршем.
3. Помідори помити, порізати на кубики і протушкувати на сковороді.
4. Змішати помідори і шампіньйони з фаршем
5. Змастити форму для запікання олією. Викласти капустяні листи на дно форми. Потім тонким шаром викласти фарш. Потім знову капустяні листи. Чергувати до тих пір, поки фарш не закінчиться. Зверху закрити капустяними листами. Накрити фольгою і поставити в духовку при 180 градусів на 1 годину.
6. Дістати з духовки і нарізати порційними кусами.