Дієтичні яловичі тефтелі з імбиром в мультиварці

Дієтичні яловичі тефтелі з імбиром в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна і дуже корисна дієтична страва!

Інгредієнти

яловичина – 500 г
яйце перепелинное – 2 шт
цибуля зелый – 2 шт
сметана – 1 ст. ложка
томатна паста – 100 г
сіль – за смаком
вода – 200 мл
корінь імбиру свіжий – за смаком

Як приготувати Дієтичні яловичі тефтелі з імбиром в мультиварці

Завдяки імбиру, м’ясо набуває незабутній смак і аромат. Готується просто і швидко!

Яловичину можна замінити курятиною.

Покроковий рецепт

Яловичину промиваємо, нарізаємо на середні шматки і перемелюємо в фарш.

Імбир чистимо і відправляємо в м’ясорубку


У фарш додаємо перепелині яйця і дрібно нарізаний зелений лук.
Солимо і добре перемішуємо фарш руками.
Ставимо в холодильник мінімум на півгодини.



У глибокій мисці змішуємо сметану і томатну пасту. Перемішуємо і додаємо теплу воду.
Отриманий соус солимо за смаком.

У каструлю додаємо трохи води і викладаємо скачані з фаршу тюфтельки.
Можна викласти їх у два шари. Більше не рекомендую.

Заливаємо наші тефтелі сметанно-томатним соусом. За бажанням можна додати ще 100 мл. води – тоді підливи буде більше.

Виставляємо програму “Гасіння”. Час – 1 година.


Готові тефтелі подаємо з гарніром – кашею, або овочами (наприклад, брюссельської капустою).
Виходить дуже смачне, красиве блюдо з мінімумом жиру!