Дієтичний борщ з індичкою

Дієтичний борщ з індичкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясний інгредієнт – індичка, дієтичне м’ясо, тому і дієтичний борщ. Для тих, хто стежить за фігурою і любить смачно поїсти!

Покроковий рецепт



Медальйони індички занурюємо в каструлю з водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь. Не забуваємо зняти піну, яка утворюється при закипанні. Додаємо сіль, перець горошок, лавровий лист і гвоздику. Варимо хвилин 40.

Дві картоплини кладемо в каструлю з м’ясом.






Цибулю ріжемо, моркву, буряк тремо на тертці, обсмажуємо на сковороді з маслом. Додаємо капусту, томат і часник. Обсмажуємо все ще, добре перемішуємо.



Дістаємо м’ясо, подрібнюємо. Залишився картоплю ріжемо на дрібні кубики і все занурюємо в каструлю. Варимо до готовності картоплі.

Додаємо зажарку. Дві цілі картоплини, які варилися з м’ясом, виймаємо ложкою, виделкою робимо з них пюре і занурюємо назад.

Варимо ще хвилин 20 на повільному вогні під кришкою. Вимикаємо. Можна розливати по тарілках і подавати!
Приємного апетиту!