Дієтичний перець, фарширований сиром і морквою

Дієтичний перець, фарширований сиром і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цікава закуска – фарширований перець з сиром і морквою.

Інгредієнти

перець болгарський, дрібний – 300 г
сухий сир – 150 г
морква невелика – 1шт.
сметана – 2 ст. ложки
перець, сіль – за смаком
масло – для змащення

Як приготувати Дієтичний перець, фарширований сиром і морквою

Варені яйця часто використовують як фаршированих закусок, але і болгарський перчик виходять не менш смачним і красивим для святкового столу. Приготувати його дуже просто з доступних продуктів.

Покроковий рецепт

1. Болгарський перчик промивають, розрізають навпіл, видаляють насіння.

2. Моркву очищають, натирають і змішують з сиром і сметаною. Сирно-морквяну масу солять і перчать. Добре вимішують суміш.

3. Сумішшю фарширують підготовлені болгарські перці.

4. Викладають перці на деко, вистелений фольгою і змащеній олією.

5. Посипають перці зверху тертим сиром (якщо ви сидите на строгій дієті, обійдіться в даному рецепті без сиру).

6. Ставлять фаршировані перці в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і запікають до готовності (перці повинні бути злегка недопечені, хоча…це справа смаку).

7. Фаршировані перці подаються до столу теплими у вигляді закуски.