Дуже смачний і корисний салат можна приготувати з нуту. Пропонуємо спробувати – це нововведення і приготувати до вечері представлене блюдо.
Інгредієнти
м’якоть гарбуза – 200 грам | |
нут – 150 грам | |
рукола – велика жменя | |
листя свіжої м’яти – велика жменя | |
гранат – 2 столові ложки | |
гарбузове насіння – жменька | |
кмин – 1 чайна ложка | |
коріандр – 1 чайна ложка | |
паприка – 1 чайна ложка | |
червоне вино – 1 столова ложка | |
мед – 2 чайні ложки |
Цей салат був визнаний новим улюбленцем сім’ї – він зібраний з запеченої гарбуза з хрусткою скоринкою, заправлений кмином, паприкою і іншими прянощами. Подається з руколою, м’ятою, зернами граната і насінням гарбуза.
Покроковий рецепт
1. Відваріть нут до готовності, відповідно до інструкції.
2. М’якоть гарбуза запечіть в духовій шафі, після наріжте.
3. Зелень гарненько промийте і висушіть на рушник.
4. Викладіть на тарілку зелень, зверху розкладіть запечену гарбуз.
5. Змішайте в окремій мисці столову ложку червоного міна і мед. Додайте кмин, коріандр, паприку. Заправте салат.
6. Зверху присипте салат зернами граната і гарбузовим насінням, просушенными на сковороді.